26 aprilie 2011

A.S. Unirea Innsbruck Tirol 0 - 3 A.S. Semenicul Văliug



Stadion : "Unirea" din Tirol
Stare Teren : Proastă
Vreme : Frumoasă
Brigada de Arbitri : Central - Dubei Silviu
                              Asistent 1 - Cocora Ion
                              Asistent 2 - Chitucea George
Observator : Herghelegiu Petru
Lotul Unirii din Tirol : Portar - Totora Cristian, Fundaş Central - Şetir Gheorghe(cpt), Cuzma Claudiu, Fundaş Dreapta - Macarie Florin, Fundaş Stînga - Petrişor Mircea, Mijlocaş Central - Stoica Daniel, Mijlocaş Dreapta - Crsta Silverius , Mijlocaş Stînga - Pop Valentin, Atacant - Ramaian Mitrică

     Un meci pierdut încă de la vestiare datorită neputinţei gazdelor de a asigura asistenţă medicală. Acest lucru se datorează lipsei de comunicare dintre factorul medical şi cel organizator, care sau ignorat reciproc. Acest lucru arată defapt starea de incertitudine în care se află echipa Tiroleză datorită greutăţilor financiare prin care trece, nestiind de la o etapă la alta dacă îşi mai poate plătii măcar baremul de arbitraj. Noi am plecat la drum şi datorită promisiunilor primarului din Doclin, de care aparţine Tirolul, de a ne ajuta financiar măcar pentru baremele de arbitraj, dar aceşti banii ba vin ba nu vin, astfel punîndu-ne în situaţia jenantă şi ruşinoasă de a comunica brigăzilor de arbitrii că nu le putem plătii baremurile. Acest lucru destabilizează încrederea jucătorilor în echipă ceea ce îi determină pe unii să se retragă. Ne pare rău dar aceasta este situaţia şi nu ştim cît vom mai putea continua în această stare de fapt.
        Cît despre joc, dorim să mulţumim echipei din Văliug şi brigăzii de arbitrii pentru amabilitatea şi bunăvoinţa de a face măcar o partidă amicală care s-a terminat cu scorul de 4 - 2 pentru Văliug. Mulţumim Văliug şi baftă multă în continuare!

0 Comments:

 

blogger templates | Make Money Online