10 aprilie 2011

Cronica partidei Tirol - Rafnic

A.S. Unirea Innsbruck Tirol     1 - 1 (0 - 1)    A.S. Recolta Rafnic
Crsta Silverius - min. 51 ...........................................Ghiurcuţă F. Stelian - min. 11


Teren : "Unirea" din Tirol
Vreme : Frumoasă
Stare Teren : Proastă
Brigada de Arbitrii : Central     - Baghiu Adrian
                                  Asistent 1 - Holban Florin
                                  Asistent 2 - Iovanovici Emanuel
Observator : Miholcea Dan
Lotul Unirii din Tirol : Portar - Totora Cristian, Fundaş Central - Şetir Gheorghe, Cuzma Claudiu, Fundaş Dreapta - Pavel Ionel(cpt), Fundaş Stînga - Nechita Cristian, Mijlocaş Central - Oancea Nicu (Ramaian Mitrică), Laiu Cosmin, Mijlocaş Dreapta - Macarie Florin (Aprotesei Silviu), Mijlocaş Stînga - Pop Valentin, Atacant - Stoica Daniel, Crsta Silverius.
Marcatorul Tirolului : Crsta Silverius  min.51 




     

     Astfel partida începe cu o mică perioadă de tatonare în care cele două echipe se observă reciproc. Cînd Tirolul a început să pună presiune pe Rafnic, cea care reuşeşte totuşi să înscrie este echipa oaspete, care în urma unei greşeli a fundaşului central Şetir G. care în încercarea de a pasa la portar dă o pasă slabă care este interceptată de un atacant al Rafnicului care înscrie fără probleme, aducînd astfel echipa oaspete în avantaj.
     Fiind de abia minutul 11, Tirolul nu se lasă şi continuă presingul din ce în ce mai mult, creîndu-şi astfel multe ocazii la poarta oaspeţilor,iar cea mai mare ocazie de a egala o are atacantul Crsta S. care ratează inexplicabil din 6 m cu poarta goală.
     În repriza a doua Tirolul forţează egalarea şi o obţine prin atacantul Crsta S. în urma unui atac prelungit. Acum gazdele aleargă după victorie menţinînd o presiune constantă asupra oaspeţilor care se apără supra numeric ieşind rareori pe contraatac, contraatacurii care în două rînduri ne puteau fi fatale, atacanţii Rafnicului ratînd în poziţie de singur cu portarul.
     Cu toată presiunea exercitată asupra oaspeţilor în cea dea doua repriză, Tirolul nu mai reuşeşte să înscrie cu toate marile ocazii de a înscrie prin atacanţii Stoica D. sau Crsta S., astfel că partida se încheie cu scorul de 1 - 1.

       Felicităm echipa Rafnicului pentru jocul prestat care a fost în nota bunului simţ, fără durităţi şi alte chesti reprobabile şi le dorim baftă în continuare. Cît despre abitraj trebuie spus ca a fost unul perfect în care se vede experienţa mare a centralului Baghiu Adrian care a condus partida imparţial şi corect neavîndu-i de reproşat nici măcar o faza şi ne dorim ca astfel de arbitraje să aibă parte toate echipele, indiferent că este săracă sau bogată, indiferent că este gazdă sau oaspete, să cîştige cel mai bun pe teren şi nu în culise. Îl felicităm pe această cale şi să continue tot aşa, Baftă!

0 Comments:

 

blogger templates | Make Money Online